Atomybiotics 10+

Obsah: 2,5 g x 60 sáčků (150 g)

Jak vzít:Užívejte 1 sáček 1x denně přímo nebo smíchejte s vlažnou vodou 1 hodinu před jídlem.

Informace o vzdělání:Proč je Lactobacillus důležitý?

  • Mezi žaludkem a střevy koexistují různé laktobacily a škodlivé bakterie.
  • V případě zdravých dětí tvoří většinu bakterií v exkretech bifidobakterie.
  • Chraňme zdraví střev zvýšením počtu užitečných bakterií.
  • Vliv Lactobacillus na aktivaci střevních funkcí
  • Lactobacillus je mikroorganismus, který po příchodu do střeva hraje užitečnou roli ve střevním prostředí.
  • Lactobacillus žijící ve sliznici produkuje kyselinu mléčnou a okyseluje střevní prostředí.
  • To zvyšuje užitečné bakterie, které dobře rostou v kyselém prostředí, díky čemuž jsou střeva mnohem zdravější.
  • Střevní funkční aktivita bakterií mléčného kvašení.
  • Lactobacillus označuje mikroorganismy, které se po požití dostanou do střev a příznivě působí na střevní prostředí.
  • Bakterie mléčného kvašení, které rostou na střevní sliznici, produkují kyselinu mléčnou, která okyseluje střevní prostředí.
  • Škodlivé bakterie, které nesnesou kyselé prostředí, jsou potlačeny a prospěšné bakterie, které dobře rostou v kyselém prostředí, se dálemnoží, čímž je střevní prostředí zdravé.


  • Prášková forma pro snadný a chutný zážitek



12 druhů laktobacilů s různými funkcemi, které pomáhají udržovat zdravá střeva.

1. Bifidobacterium breve

2. Lactobacillus rhamnosus

3. Lactobacillus casei

4. Lactobacillus plantarum.

5. Bifidobacterium bifidum.

6. Lactobacillus acidophilus.

7. Bifidobacterium longum.

8. Sreptococcus thermophilus.

9. Lactobacillus fermentum.

10. Lactobacillus paracasei.

11. Bifidobacterium lactis.

12. Lactobacillus helveticus.

Různé pečlivě vybrané doplňkové přísady

  1. Lactobacillus acidophilus prášek
  2. Prášek z koncentrátu citronové šťávy
  3. Xylitol
  4. Extrakt z lékořice v prášku
  5. Prášek z extraktu Kimchi Lactobacillus
  6. Maltodextrin
  7. Jahodový extrakt v prášku
  8. Extrakt ze švestek v prášku
  9. Rostlinná proteáza
  10. Fruktooligosacharidy
  11. Banánový extrakt v prášku
  12. Zázvorový extrakt v prášku
  13. Oranžový prášek
  14. Galaktooligosacharidy
  15. Jablečný džus v prášku
  16. Citrusová kůra v prášku


Komentáře
* E-mail nebude na webu zveřejněn.